Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687
Назва: Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника
Інші назви: Evaluation of the quality of soft cheese from different manufacturers
Автори: Поспєлова, Марина Леонідівна
Pospielova, Maryna
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: м’який сир;фізико-хімічні показники;якість;органолептичні показники;сир;ветеринарна-санітарна експертиза сиру;soft cheese;physical and chemical indicators;quality;organoleptic indicators;cheese;veterinary and sanitary examination of cheese
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Поспєлова М.Л. Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника / М.Л. Поспєлова, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.143-144.
Короткий огляд (реферат): Проведено товарознавчу та органолептичну оцінку зразків м’якого сиру від різних виробників, досліджено фізико-хімічні показники сиру та порівняно одержані результати з вимогами нормативних документів.
Опис: Commodity and organoleptic evaluation of samples of soft cheese from different manufacturers was carried out, the physico-chemical indicators of cheese were investigated and the obtained results were compared with the regulatory requirements documents.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687
УДК: 614.31:637.12/.3:006
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_jakosti_m’jakogo.pdf896,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.