Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоспєлова, Марина Леонідівна-
dc.contributor.authorPospielova, Maryna-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2024-10-21T11:17:37Z-
dc.date.available2024-10-21T11:17:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПоспєлова М.Л. Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника / М.Л. Поспєлова, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.143-144.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687-
dc.descriptionCommodity and organoleptic evaluation of samples of soft cheese from different manufacturers was carried out, the physico-chemical indicators of cheese were investigated and the obtained results were compared with the regulatory requirements documents.uk_UA
dc.description.abstractПроведено товарознавчу та органолептичну оцінку зразків м’якого сиру від різних виробників, досліджено фізико-хімічні показники сиру та порівняно одержані результати з вимогами нормативних документів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectм’який сирuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectсирuk_UA
dc.subjectветеринарна-санітарна експертиза сируuk_UA
dc.subjectsoft cheeseuk_UA
dc.subjectphysical and chemical indicatorsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectcheeseuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of cheeseuk_UA
dc.titleОцінка якості м’якого сиру від різного виробникаuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of the quality of soft cheese from different manufacturersuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.12/.3:006uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_jakosti_m’jakogo.pdf896,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.