Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поспєлова, Марина Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Pospielova, Maryna | - |
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-21T11:17:37Z | - |
dc.date.available | 2024-10-21T11:17:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Поспєлова М.Л. Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника / М.Л. Поспєлова, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.143-144. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687 | - |
dc.description | Commodity and organoleptic evaluation of samples of soft cheese from different manufacturers was carried out, the physico-chemical indicators of cheese were investigated and the obtained results were compared with the regulatory requirements documents. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено товарознавчу та органолептичну оцінку зразків м’якого сиру від різних виробників, досліджено фізико-хімічні показники сиру та порівняно одержані результати з вимогами нормативних документів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | м’який сир | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | сир | uk_UA |
dc.subject | ветеринарна-санітарна експертиза сиру | uk_UA |
dc.subject | soft cheese | uk_UA |
dc.subject | physical and chemical indicators | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | organoleptic indicators | uk_UA |
dc.subject | cheese | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of cheese | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of the quality of soft cheese from different manufacturers | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.12/.3:006 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinka_jakosti_m’jakogo.pdf | 896,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.