Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687
Title: Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника
Other Titles: Evaluation of the quality of soft cheese from different manufacturers
Authors: Поспєлова, Марина Леонідівна
Pospielova, Maryna
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: м’який сир;фізико-хімічні показники;якість;органолептичні показники;сир;ветеринарна-санітарна експертиза сиру;soft cheese;physical and chemical indicators;quality;organoleptic indicators;cheese;veterinary and sanitary examination of cheese
Issue Date: 2023
Publisher: БНАУ
Citation: Поспєлова М.Л. Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника / М.Л. Поспєлова, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.143-144.
Abstract: Проведено товарознавчу та органолептичну оцінку зразків м’якого сиру від різних виробників, досліджено фізико-хімічні показники сиру та порівняно одержані результати з вимогами нормативних документів.
Description: Commodity and organoleptic evaluation of samples of soft cheese from different manufacturers was carried out, the physico-chemical indicators of cheese were investigated and the obtained results were compared with the regulatory requirements documents.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.12/.3:006
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ocinka_jakosti_m’jakogo.pdf896,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.