Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687
Title: | Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника |
Other Titles: | Evaluation of the quality of soft cheese from different manufacturers |
Authors: | Поспєлова, Марина Леонідівна Pospielova, Maryna Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Keywords: | м’який сир;фізико-хімічні показники;якість;органолептичні показники;сир;ветеринарна-санітарна експертиза сиру;soft cheese;physical and chemical indicators;quality;organoleptic indicators;cheese;veterinary and sanitary examination of cheese |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Поспєлова М.Л. Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника / М.Л. Поспєлова, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.143-144. |
Abstract: | Проведено товарознавчу та органолептичну оцінку зразків м’якого сиру від різних виробників, досліджено фізико-хімічні показники сиру та порівняно одержані результати з вимогами нормативних документів. |
Description: | Commodity and organoleptic evaluation of samples of soft cheese from different manufacturers was carried out, the physico-chemical indicators of cheese were investigated and the obtained results were compared with the regulatory requirements documents. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687 |
metadata.dc.identifier.udc: | 614.31:637.12/.3:006 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ocinka_jakosti_m’jakogo.pdf | 896,7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.