Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687
Назва: | Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника |
Інші назви: | Evaluation of the quality of soft cheese from different manufacturers |
Автори: | Поспєлова, Марина Леонідівна Pospielova, Maryna Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Ключові слова: | м’який сир;фізико-хімічні показники;якість;органолептичні показники;сир;ветеринарна-санітарна експертиза сиру;soft cheese;physical and chemical indicators;quality;organoleptic indicators;cheese;veterinary and sanitary examination of cheese |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Поспєлова М.Л. Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника / М.Л. Поспєлова, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.143-144. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено товарознавчу та органолептичну оцінку зразків м’якого сиру від різних виробників, досліджено фізико-хімічні показники сиру та порівняно одержані результати з вимогами нормативних документів. |
Опис: | Commodity and organoleptic evaluation of samples of soft cheese from different manufacturers was carried out, the physico-chemical indicators of cheese were investigated and the obtained results were compared with the regulatory requirements documents. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12687 |
УДК: | 614.31:637.12/.3:006 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinka_jakosti_m’jakogo.pdf | 896,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.