Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12258
Назва: Організація виробництва пива
Інші назви: Organization of production of beer
Автори: Кукла, Богдан Васильович
Kukla, Bohdan
Ключові слова: технологія;technology;пиво;beer;розрахунки;calculations;обладнання;equipments;якість;quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кукла Б. В. Організація виробництва пива: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 42 с.
Короткий огляд (реферат): У «Вступі» розглянуто актуальність пивоваріння в Україні, вплив пива на стан здоров’я людини, наголошено на його хімічному складі і органолептичних властивостях, проаналізовано сучасний стан виробництва пива в Україні і світі. Розділ «Технологічна частина» включає: обґрунтування асортименту, технологічний розрахунок, вибір технологічних схем; розрахунок сировини, допоміжних матеріалів і виходу готової продукції; підбір та розрахунок технологічного обладнання; розрахунок потреб робочої сили; вказано вимоги НТД до якості продукту та основні етапи організації технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва.
Опис: In "Entry" brewing actuality is considered in Ukraine, influence of beer on the state of health of man, it is marked his chemical composition and органолептичних properties, the modern state of production of beer is analysed in Ukraine and world. A division "Technological part" includes: ground of assortment, technological calculation, choice of flowsheets; calculation of raw material, auxiliary materials and prepared product output; selection and calculation of technological equipment; calculation of necessities of labour force; the requirements to quality of product and basic stages of organization of технохімічного and microbiological production control are indicated
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12258
УДК: 663.44
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_pyva.pdf490,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.