Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12258
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКукла, Богдан Васильович-
dc.contributor.authorKukla, Bohdan-
dc.date.accessioned2024-07-19T11:25:58Z-
dc.date.available2024-07-19T11:25:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКукла Б. В. Організація виробництва пива: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12258-
dc.descriptionIn "Entry" brewing actuality is considered in Ukraine, influence of beer on the state of health of man, it is marked his chemical composition and органолептичних properties, the modern state of production of beer is analysed in Ukraine and world. A division "Technological part" includes: ground of assortment, technological calculation, choice of flowsheets; calculation of raw material, auxiliary materials and prepared product output; selection and calculation of technological equipment; calculation of necessities of labour force; the requirements to quality of product and basic stages of organization of технохімічного and microbiological production control are indicateduk_UA
dc.description.abstractУ «Вступі» розглянуто актуальність пивоваріння в Україні, вплив пива на стан здоров’я людини, наголошено на його хімічному складі і органолептичних властивостях, проаналізовано сучасний стан виробництва пива в Україні і світі. Розділ «Технологічна частина» включає: обґрунтування асортименту, технологічний розрахунок, вибір технологічних схем; розрахунок сировини, допоміжних матеріалів і виходу готової продукції; підбір та розрахунок технологічного обладнання; розрахунок потреб робочої сили; вказано вимоги НТД до якості продукту та основні етапи організації технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectпивоuk_UA
dc.subjectbeeruk_UA
dc.subjectрозрахункиuk_UA
dc.subjectcalculationsuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentsuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва пиваuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of production of beeruk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.44uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_pyva.pdf490,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.