Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252
Назва: | Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировини |
Інші назви: | Organization of technology of fermentation of the starched raw material |
Автори: | Капшук, Максим Станіславович Kapshuk, Maksym |
Ключові слова: | технологія;technology;збродження;fermentation;розрахунки;calculations;якість;quality |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Капшук М. С. Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировини: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 37 с. |
Короткий огляд (реферат): | В бакалаврській кваліфікаційній роботі наведено аналіз і технологію процесу бродіння сусла. Розглянуто технологічну схему зброджування сусла з крохмалевмісної сировини періодичним способом. Наведено характеристику сировини і готового продукту, проведено технологічні розрахунки продуктів і обладнання, потребу у додаткових матеріалах. В розділі «Екологізація виробництва» наведено коротку характеристику шкідливих викидів виробництва і заходи усунення. |
Опис: | To bachelor qualifying work an analysis and technology of process of fermentation of сусла are driven. The flowsheet of fermentation of raw material is considered by a periodic method. Description over of raw material and prepared product is brought, the technological calculations of products and equipments, requirement are conducted in additional materials. In a division "Ecologization of production" short description over of harmful extrass of production and events of removal are brought. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252 |
УДК: | 678.5 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_tekhnolohii _brodzhuvannia.pdf | 615,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.