Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252
Title: Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировини
Other Titles: Organization of technology of fermentation of the starched raw material
Authors: Капшук, Максим Станіславович
Kapshuk, Maksym
Keywords: технологія;technology;збродження;fermentation;розрахунки;calculations;якість;quality
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Капшук М. С. Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировини: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 37 с.
Abstract: В бакалаврській кваліфікаційній роботі наведено аналіз і технологію процесу бродіння сусла. Розглянуто технологічну схему зброджування сусла з крохмалевмісної сировини періодичним способом. Наведено характеристику сировини і готового продукту, проведено технологічні розрахунки продуктів і обладнання, потребу у додаткових матеріалах. В розділі «Екологізація виробництва» наведено коротку характеристику шкідливих викидів виробництва і заходи усунення.
Description: To bachelor qualifying work an analysis and technology of process of fermentation of сусла are driven. The flowsheet of fermentation of raw material is considered by a periodic method. Description over of raw material and prepared product is brought, the technological calculations of products and equipments, requirement are conducted in additional materials. In a division "Ecologization of production" short description over of harmful extrass of production and events of removal are brought.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252
metadata.dc.identifier.udc: 678.5
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_tekhnolohii _brodzhuvannia.pdf615,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.