Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252
Назва: Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировини
Інші назви: Organization of technology of fermentation of the starched raw material
Автори: Капшук, Максим Станіславович
Kapshuk, Maksym
Ключові слова: технологія;technology;збродження;fermentation;розрахунки;calculations;якість;quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Капшук М. С. Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировини: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 37 с.
Короткий огляд (реферат): В бакалаврській кваліфікаційній роботі наведено аналіз і технологію процесу бродіння сусла. Розглянуто технологічну схему зброджування сусла з крохмалевмісної сировини періодичним способом. Наведено характеристику сировини і готового продукту, проведено технологічні розрахунки продуктів і обладнання, потребу у додаткових матеріалах. В розділі «Екологізація виробництва» наведено коротку характеристику шкідливих викидів виробництва і заходи усунення.
Опис: To bachelor qualifying work an analysis and technology of process of fermentation of сусла are driven. The flowsheet of fermentation of raw material is considered by a periodic method. Description over of raw material and prepared product is brought, the technological calculations of products and equipments, requirement are conducted in additional materials. In a division "Ecologization of production" short description over of harmful extrass of production and events of removal are brought.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252
УДК: 678.5
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_tekhnolohii _brodzhuvannia.pdf615,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.