Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКапшук, Максим Станіславович-
dc.contributor.authorKapshuk, Maksym-
dc.date.accessioned2024-07-19T09:55:59Z-
dc.date.available2024-07-19T09:55:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКапшук М. С. Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировини: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252-
dc.descriptionTo bachelor qualifying work an analysis and technology of process of fermentation of сусла are driven. The flowsheet of fermentation of raw material is considered by a periodic method. Description over of raw material and prepared product is brought, the technological calculations of products and equipments, requirement are conducted in additional materials. In a division "Ecologization of production" short description over of harmful extrass of production and events of removal are brought.uk_UA
dc.description.abstractВ бакалаврській кваліфікаційній роботі наведено аналіз і технологію процесу бродіння сусла. Розглянуто технологічну схему зброджування сусла з крохмалевмісної сировини періодичним способом. Наведено характеристику сировини і готового продукту, проведено технологічні розрахунки продуктів і обладнання, потребу у додаткових матеріалах. В розділі «Екологізація виробництва» наведено коротку характеристику шкідливих викидів виробництва і заходи усунення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectзбродженняuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectрозрахункиuk_UA
dc.subjectcalculationsuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleОрганізація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of technology of fermentation of the starched raw materialuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc678.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_tekhnolohii _brodzhuvannia.pdf615,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.