Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Капшук, Максим Станіславович | - |
dc.contributor.author | Kapshuk, Maksym | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-19T09:55:59Z | - |
dc.date.available | 2024-07-19T09:55:59Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Капшук М. С. Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировини: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12252 | - |
dc.description | To bachelor qualifying work an analysis and technology of process of fermentation of сусла are driven. The flowsheet of fermentation of raw material is considered by a periodic method. Description over of raw material and prepared product is brought, the technological calculations of products and equipments, requirement are conducted in additional materials. In a division "Ecologization of production" short description over of harmful extrass of production and events of removal are brought. | uk_UA |
dc.description.abstract | В бакалаврській кваліфікаційній роботі наведено аналіз і технологію процесу бродіння сусла. Розглянуто технологічну схему зброджування сусла з крохмалевмісної сировини періодичним способом. Наведено характеристику сировини і готового продукту, проведено технологічні розрахунки продуктів і обладнання, потребу у додаткових матеріалах. В розділі «Екологізація виробництва» наведено коротку характеристику шкідливих викидів виробництва і заходи усунення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | збродження | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | розрахунки | uk_UA |
dc.subject | calculations | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of technology of fermentation of the starched raw material | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 678.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_tekhnolohii _brodzhuvannia.pdf | 615,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.