Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 31.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2007Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2020Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавокЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2021Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia
2022Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2022Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мігель, Єлизавета; Migel, Elizaveta
2021Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловостіГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дирда, Вікторія Олександрівна; Dirda, Victoria
2021Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мороз, Анна Михайлівна; Moroz, Anna
2020Использование микрозелени в технологии творожных продуктовЗагоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana
2021Перспективы применения инулина в молочных продуктахКалинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila
2021Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукціїЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey