Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 61-70 зі 225.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Впровадження НАССР у молочних господарствахГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Рябоконь, Наталія; Riabokon, Natalia
2007Antioxidative potential of spices in milk fatDyman, Tatyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна
2011Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовахДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2011Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2013Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2007Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2019Інноваційні підходи у виробництві морозиваГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2019Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina