Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4643
Назва: Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами
Інші назви: Fatty acid composition of milk fat with bioantioxidants
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Ключові слова: молочний жир;окиснення;біоантиоксиданти;рослинні олії;жирно-кислотний склад;milk fat;bioantioxidants;antioxidant activity;vegetable oils;fatty acid composition
Дата публікації: 2007
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Загоруй Л.П. Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами / Л.П. Загоруй // Екотрофологія – міст в майбутнє харчування людини: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (13–14 вересня 2014 р.) .– Біла Церква, 2007 .– С. 72–74.
Короткий огляд (реферат): Досліджено якісний та кількісний склад жирних кислот молочного жиру з біоантиоксидантами (олії із плодів шипшини, із зародків пшениці та із насіння гарбуза). Додавання рослинних олій до молочного жиру дозволяє збагатити його склад незамінними поліненасиченими жирними кислотами, що сприяє підвищенню фізіологічної цінності продукту.
Опис: The qualitative and quantitative composition of lactic fatty acids with bioantioxidants (rosehip oil, wheat germ and pumpkin seeds) was investigated. Adding vegetable oils to milk fat allows you to enrich its composition with essential polyunsaturated fatty acids, which helps to increase the physiological value of the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4643
ISBN: 978–966–7417–91–8
УДК: 637.285.05.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhyrnokyslotnyi_sklad.pdf547,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.