Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2010
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження
Семанюк, Володимир Іванович
;
Semaniuk, Volodymyr
;
Салата, Володимир Зінов'євич
;
Salata, Volodymyr
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
;
Prysiazhniuk, Nataliia
2008
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2008
Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2008
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2007
Antioxidative potential of spices in milk fat
Dyman, Tatyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Загоруй, Людмила Петрівна
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2007
Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
Перегляд
Автор
8
Zagoruy, Ludmila
7
Загоруй, Людмила Петрівна
5
Dyman, Tatyana
5
Димань, Тетяна Миколаївна
3
Mazur, Tetyana
3
Мазур, Тетяна Григорівна
1
Prysiazhniuk, Nataliia
1
Salata, Volodymyr
1
Semaniuk, Volodymyr
1
Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна
.
далі >
Тема
8
bioantioxidants
7
окиснення
6
species
6
антиоксиданти
6
прянощі
6
пряні трави
4
пероксидне число
3
кислотність
2
біоантиоксиданти
2
окисненість за пробою з тіобарбіт...
.
далі >
за датою випуску
3
2008
2
2007
2
2011
1
2010
Has File(s)
8
true
Тип матеріалу
4
Стаття
4
Тези доповідей, Матеріали конфере...