Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 15.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2020
Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2022
Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2022
Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мігель, Єлизавета
;
Migel, Elizaveta
2021
Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дирда, Вікторія Олександрівна
;
Dirda, Victoria
2021
Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мороз, Анна Михайлівна
;
Moroz, Anna
2021
Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Луценко, Андрій Романович
;
Lutsenko, Andrey
2023
Аналіз харчової поведінки студентів
Гребельник, Богдана Юріївна
;
Hrebelnyk, Bogdana
;
Чопенко, Ольга Володимирівна
;
Chopenko, Olga
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2023
Розроблення страви лікувально-профілактичного характеру для готельної індустрії
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2022
Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід
Кульбаченко, Юлія Леонідівна
;
Kulbachenko, Yuliya
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
Перегляд
Автор
4
Kalinina, Galina
4
Калініна, Галина Петрівна
3
Hrebelnyk, Oksana
3
Mazur, Tetyana
3
Гребельник, Оксана Петрівна
3
Мазур, Тетяна Григорівна
1
Chopenko, Olga
1
Dirda, Victoria
1
Dyachenko, Raisa
1
Hrebelnyk, Bogdana
.
далі >
Тема
2
additives
2
fish
2
functional products
2
innovative technologies
2
meat products
2
semi-finished products
2
добавки
2
напівфабрикати
2
риба
2
функціональні продукти
.
далі >
за датою випуску
7
2023
3
2021
3
2022
2
2020
Has File(s)
15
true