Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11766| Назва: | Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід | 
| Інші назви: | Vitaminized milk: benefit or marketing ploy | 
| Автори: | Кульбаченко, Юлія Леонідівна Kulbachenko, Yuliya Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila  | 
| Ключові слова: | вітамінізоване молоко;fortified milk;вітаміни;vitamins;поживна цінність молока;nutritional value of milk | 
| Дата публікації: | 2022 | 
| Видавництво: | Білоцерківський НАУ | 
| Бібліографічний опис: | Кульбаченко Ю. Л. Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід / Ю. Л. Кульбаченко, Л. П. Загоруй // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф (Біла Церква, 17 листопада 2022 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2022.- С. 49–51. | 
| Серія/номер: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; | 
| Короткий огляд (реферат): | Проведено порівняльну характеристику вітамінізованого молока з традиційним. Встановлено, що вітамінізоване молоко є чудовою альтернативою для забезпечення добової потреби людини у вітамінах. | 
| Опис: | A comparative characterization of vitaminized milk with traditional milk was carried out. It has been established that vitaminized milk is an excellent alternative for providing a person's daily need for vitamins. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11766 | 
| УДК: | 637 | 
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| vitaminizovane_mol.pdf | 753,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.