Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11766
Title: | Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід |
Other Titles: | Vitaminized milk: benefit or marketing ploy |
Authors: | Кульбаченко, Юлія Леонідівна Kulbachenko, Yuliya Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Keywords: | вітамінізоване молоко;fortified milk;вітаміни;vitamins;поживна цінність молока;nutritional value of milk |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Кульбаченко Ю. Л. Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід / Ю. Л. Кульбаченко, Л. П. Загоруй // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф (Біла Церква, 17 листопада 2022 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2022.- С. 49–51. |
Series/Report no.: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
Abstract: | Проведено порівняльну характеристику вітамінізованого молока з традиційним. Встановлено, що вітамінізоване молоко є чудовою альтернативою для забезпечення добової потреби людини у вітамінах. |
Description: | A comparative characterization of vitaminized milk with traditional milk was carried out. It has been established that vitaminized milk is an excellent alternative for providing a person's daily need for vitamins. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11766 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vitaminizovane_mol.pdf | 753,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.