Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11766
Title: Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід
Other Titles: Vitaminized milk: benefit or marketing ploy
Authors: Кульбаченко, Юлія Леонідівна
Kulbachenko, Yuliya
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Keywords: вітамінізоване молоко;fortified milk;вітаміни;vitamins;поживна цінність молока;nutritional value of milk
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Кульбаченко Ю. Л. Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід / Ю. Л. Кульбаченко, Л. П. Загоруй // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф (Біла Церква, 17 листопада 2022 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2022.- С. 49–51.
Series/Report no.: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Abstract: Проведено порівняльну характеристику вітамінізованого молока з традиційним. Встановлено, що вітамінізоване молоко є чудовою альтернативою для забезпечення добової потреби людини у вітамінах.
Description: A comparative characterization of vitaminized milk with traditional milk was carried out. It has been established that vitaminized milk is an excellent alternative for providing a person's daily need for vitamins.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11766
metadata.dc.identifier.udc: 637
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vitaminizovane_mol.pdf753,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.