Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 18.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировиниРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Дослідження впливу заквашувальних препаратів на вуглеводний склад низьколактозних кисломолочних продуктівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозиваНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2023-12-12Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберіганняАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Аналіз харчової поведінки студентівГребельник, Богдана Юріївна; Hrebelnyk, Bogdana; Чопенко, Ольга Володимирівна; Chopenko, Olga; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2023Розроблення страви лікувально-профілактичного характеру для готельної індустріїГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2023Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гуменюк, Юлія Олександрівна; Humenyuk, Julia
2023Застосування наповнювачів у сучасному виробництві незбираномолочної продукціїГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Гобжила, Костянтин Геннадійович; Hobzhyla, Konstiantyn; Доброва, Оксана Миколаївна; Dobrova, Oksana
2023Аналіз споживання замороженої риби в УкраїніКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Чернецька, Світлана Володимирівна; Chernetska, Svitlana Volodymyrivna