Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8817
Назва: | Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива |
Інші назви: | The effect of plant ingredients on the structural and mechanical properties of low-calorie ice cream |
Автори: | Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy Білий, Вадим Юрійович Bilyi, Vadym Мінорова, Антоніна Володимирівна Minorova, Antonina Рудакова, Тетяна Василівна Rudakova, Tetiana Вежлівцева, Світлана Петрівна Vezhlivtseva, Svitlana |
Ключові слова: | суха сироватка демінералізована;концентрат сироваткових білків;рослинні інгредієнти;demineralized dry whey;whey protein concentrate;plant ingredients |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива / С. А. Наріжний, В. Ю. Білий, А. В. Мінорова та ін. // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації [Електронний ресурс]: тези доп. VI Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф. (Київ, 27 трав. 2023 р.) / відп. ред. В. А. Осика. – Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2023. – С. 277-280. |
Короткий огляд (реферат): | Використання у складі сумішей для морозива сухої сироватки демінералізованої, концентрату сироваткових білків і рослинних інгредієнтів сприяє підвищенню в’язкості, що може бути пов’язано з гелеутворювальною здатністю інуліну, сироваткових білків, які володіють гідрофільними властивостями, високою волого-зв’язувальною здатністю крохмалю рисового та кунжутного борошна. |
Опис: | The use of dry demineralized whey, whey protein concentrate, and plant ingredients in ice cream mixes helps increase viscosity, which may be associated with the gel-forming ability of inulin, whey proteins that have hydrophilic properties, and the high moisture-binding capacity of rice starch and sesame flour. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8817 |
УДК: | 663.674 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vpluv_ingredientiv.pdf | 279,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.