Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8817
Назва: Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива
Інші назви: The effect of plant ingredients on the structural and mechanical properties of low-calorie ice cream
Автори: Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Білий, Вадим Юрійович
Bilyi, Vadym
Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Рудакова, Тетяна Василівна
Rudakova, Tetiana
Вежлівцева, Світлана Петрівна
Vezhlivtseva, Svitlana
Ключові слова: суха сироватка демінералізована;концентрат сироваткових білків;рослинні інгредієнти;demineralized dry whey;whey protein concentrate;plant ingredients
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива / С. А. Наріжний, В. Ю. Білий, А. В. Мінорова та ін. // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації [Електронний ресурс]: тези доп. VI Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф. (Київ, 27 трав. 2023 р.) / відп. ред. В. А. Осика. – Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2023. – С. 277-280.
Короткий огляд (реферат): Використання у складі сумішей для морозива сухої сироватки демінералізованої, концентрату сироваткових білків і рослинних інгредієнтів сприяє підвищенню в’язкості, що може бути пов’язано з гелеутворювальною здатністю інуліну, сироваткових білків, які володіють гідрофільними властивостями, високою волого-зв’язувальною здатністю крохмалю рисового та кунжутного борошна.
Опис: The use of dry demineralized whey, whey protein concentrate, and plant ingredients in ice cream mixes helps increase viscosity, which may be associated with the gel-forming ability of inulin, whey proteins that have hydrophilic properties, and the high moisture-binding capacity of rice starch and sesame flour.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8817
УДК: 663.674
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vpluv_ingredientiv.pdf279,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.