Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11742
Назва: | Аналіз споживання замороженої риби в Україні |
Інші назви: | Analysis of frozen fish consumption in Ukraine |
Автори: | Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia Чернецька, Світлана Володимирівна Chernetska, Svitlana Volodymyrivna |
Ключові слова: | риба;харчовий продукт;споживання;заморожена риба;імпорт;fish;food product;consumption;frozen fish;import |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Король-Безпала Л.П. Аналіз споживання замороженої риби в Україні / Л.П. Король-Безпала, С.В. Чернецька // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С.74 – 75. |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день риба є одним із цінних та важливих харчових продуктів для споживання, як на світовому ринку та і на ринках України. За даними усвіті в середньому на одну людину припадає трохи більше як 20 кг риби на рік, в Україні ж набагато менше, близько 12 кг. |
Опис: | Today, fish is one of the valuable and important food products for consumption, both in the world market and the Ukrainian markets. According to world data, on average, one person consumes just over 20 kg of fish per year, but in Ukraine it is much less, about 12 kg. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11742 |
УДК: | 613.281:664.9 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аnaliz_spozhyvannia.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.