Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11742
Назва: Аналіз споживання замороженої риби в Україні
Інші назви: Analysis of frozen fish consumption in Ukraine
Автори: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Чернецька, Світлана Володимирівна
Chernetska, Svitlana Volodymyrivna
Ключові слова: риба;харчовий продукт;споживання;заморожена риба;імпорт;fish;food product;consumption;frozen fish;import
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Король-Безпала Л.П. Аналіз споживання замороженої риби в Україні / Л.П. Король-Безпала, С.В. Чернецька // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С.74 – 75.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день риба є одним із цінних та важливих харчових продуктів для споживання, як на світовому ринку та і на ринках України. За даними усвіті в середньому на одну людину припадає трохи більше як 20 кг риби на рік, в Україні ж набагато менше, близько 12 кг.
Опис: Today, fish is one of the valuable and important food products for consumption, both in the world market and the Ukrainian markets. According to world data, on average, one person consumes just over 20 kg of fish per year, but in Ukraine it is much less, about 12 kg.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11742
УДК: 613.281:664.9
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аnaliz_spozhyvannia.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.