Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11742
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol-Bezpala, Lesia-
dc.contributor.authorЧернецька, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorChernetska, Svitlana Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2024-06-13T09:21:59Z-
dc.date.available2024-06-13T09:21:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л.П. Аналіз споживання замороженої риби в Україні / Л.П. Король-Безпала, С.В. Чернецька // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С.74 – 75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11742-
dc.descriptionToday, fish is one of the valuable and important food products for consumption, both in the world market and the Ukrainian markets. According to world data, on average, one person consumes just over 20 kg of fish per year, but in Ukraine it is much less, about 12 kg.uk_UA
dc.description.abstractНа сьогоднішній день риба є одним із цінних та важливих харчових продуктів для споживання, як на світовому ринку та і на ринках України. За даними усвіті в середньому на одну людину припадає трохи більше як 20 кг риби на рік, в Україні ж набагато менше, близько 12 кг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectхарчовий продуктuk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectзаморожена рибаuk_UA
dc.subjectімпортuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectfood productuk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.subjectfrozen fishuk_UA
dc.subjectimportuk_UA
dc.titleАналіз споживання замороженої риби в Україніuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of frozen fish consumption in Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc613.281:664.9uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аnaliz_spozhyvannia.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.