Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11742
Title: | Аналіз споживання замороженої риби в Україні |
Other Titles: | Analysis of frozen fish consumption in Ukraine |
Authors: | Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia Чернецька, Світлана Володимирівна Chernetska, Svitlana Volodymyrivna |
Keywords: | риба;харчовий продукт;споживання;заморожена риба;імпорт;fish;food product;consumption;frozen fish;import |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Король-Безпала Л.П. Аналіз споживання замороженої риби в Україні / Л.П. Король-Безпала, С.В. Чернецька // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С.74 – 75. |
Abstract: | На сьогоднішній день риба є одним із цінних та важливих харчових продуктів для споживання, як на світовому ринку та і на ринках України. За даними усвіті в середньому на одну людину припадає трохи більше як 20 кг риби на рік, в Україні ж набагато менше, близько 12 кг. |
Description: | Today, fish is one of the valuable and important food products for consumption, both in the world market and the Ukrainian markets. According to world data, on average, one person consumes just over 20 kg of fish per year, but in Ukraine it is much less, about 12 kg. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11742 |
metadata.dc.identifier.udc: | 613.281:664.9 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Аnaliz_spozhyvannia.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.