Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1321-1330 зі 1602.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021-06The characteristic of economically important traits of dairy cows depending on type of body сonstitutionStavetska, Ruslana; Ставецька, Руслана Володимирівна; Dynko, Yurii; Динько, Юрій Павлович
2021Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia
2021-05Вплив генетичних чинників на тривалість та ефективність довічного використання молочних корівПолупан, Юрій Павлович; Polupan, Yuriy; Ставецька, Руслана Володимирівна; Stavetska, Ruslana; Сіряк, Віталій Анатолійович; Siriak, Vitaliy
2021Біотехнологічні чинники етології бджіл під час збирання нектаруБезпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Постоєнко, Володимир Олексійович; Postoyenko, Volodymyr; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Polishchuk, Anatoliy
2021Biotechnology of families’ strength influence on the processes of sucrose inversion, dehydration and accumulation of monosaccharidesBezpalyi, Ivan; Безпалий, Іван Федорович
2022Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2022Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мігель, Єлизавета; Migel, Elizaveta
2021Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловостіГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дирда, Вікторія Олександрівна; Dirda, Victoria
2021Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мороз, Анна Михайлівна; Moroz, Anna
2020Использование микрозелени в технологии творожных продуктовЗагоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana