Наукові публікації : [91] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 91
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесіСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2021Assessment of Acacia monofloral honeyLazarieva, Liudmyla; Лазарєва, Людмила Миколаївна; Postoienko, Volodymyr; Постоєнко, Володимир Олексійович; Antonenko, Petro; Антоненко, Петро Павлович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна; Pushkar, Tetyana; Пушкар, Тетяна Дмитрівна; Chernyuk, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Rozputnyi, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Korol, Alla; Король, Алла Петрівна; Herasymenko, Viktor; Герасименко, Віктор Юрійович
2021Вплив підгодівлі бджіл соєвим пептоном на їхню продуктивністьНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia
2022Вплив способів охолодження м’яса на показник рНКачан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2022Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використанняНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2022Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировиниЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia
2022Growth Intensity of Trichoderma Viride at Different Doses and Sources of Copper in the MediumМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Дудник, Олександр Кирилович; Dudnyk, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Rozputnyi, Oleksandr
2022Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів БілоцерківщиниМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2021Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia
2022Вплив підгодівлі бджіл глюкозно-фруктозним сиропом на кількість зібраної обніжкиНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2022Способи фальсифікації ікриНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2022Харчова цінність і якість охолодженої рибиНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2022Методи обробки молока-сировиниНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2022Переробка рибних відходів та їх застосуванняМерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2021Оцінка якості продукції бджільництваНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2021Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використанняБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2021Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССРСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2021Фактори впливу на бактеріальне забруднення молокаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2021Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловостіРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2020Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збиванняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 91