Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 91
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі | Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii |
2021 | Assessment of Acacia monofloral honey | Lazarieva, Liudmyla; Лазарєва, Людмила Миколаївна; Postoienko, Volodymyr; Постоєнко, Володимир Олексійович; Antonenko, Petro; Антоненко, Петро Павлович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна; Pushkar, Tetyana; Пушкар, Тетяна Дмитрівна; Chernyuk, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Rozputnyi, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Korol, Alla; Король, Алла Петрівна; Herasymenko, Viktor; Герасименко, Віктор Юрійович |
2021 | Вплив підгодівлі бджіл соєвим пептоном на їхню продуктивність | Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia |
2022 | Вплив способів охолодження м’яса на показник рН | Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі |
2022 | Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання | Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia |
2022 | Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини | Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia |
2022 | Growth Intensity of Trichoderma Viride at Different Doses and Sources of Copper in the Medium | Мітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Дудник, Олександр Кирилович; Dudnyk, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Rozputnyi, Oleksandr |
2022 | Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів Білоцерківщини | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna |
2021 | Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах. | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia |
2022 | Вплив підгодівлі бджіл глюкозно-фруктозним сиропом на кількість зібраної обніжки | Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr |
2022 | Способи фальсифікації ікри | Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna |
2022 | Харчова цінність і якість охолодженої риби | Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia |
2022 | Методи обробки молока-сировини | Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna |
2022 | Переробка рибних відходів та їх застосування | Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia |
2021 | Оцінка якості продукції бджільництва | Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia |
2021 | Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використання | Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii |
2021 | Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССР | Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii |
2021 | Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока | Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna |
2021 | Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості | Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2020 | Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання | Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 91