Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13525
Назва: | Особливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіру |
Інші назви: | Features of technological equipment for the production of marmalade and marshmallow |
Автори: | Шибецький, Ігор Олександрович Shibetsky, Ihor Балашова, Анна Олегівна Balashova, Anna Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna |
Ключові слова: | пастило-мармеладні кондитерські вироби;рastillo-marmalade confectionery;зефір;marshmallows;варильний котел;boiler;відливальна машина;casting machine;зефіровідсаджувальна машина;marshmallow seeding machine |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Шибецький І.О. Особливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіру / І.О. Шибецький, А.І. Балашова, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 75–77. |
Короткий огляд (реферат): | Для виготовлення якісних та безпечних кондитерських виробів мармеладу та зефіру у технологічному процесі їх виготовлення відіграє вирішальну роль технологічне обладнання, яке є спеціальним: відливальна та зефіровідсаджувальна машини |
Опис: | For the production of high-quality and safe confectionery products, marmalade and marshmallow in the technological equipment, which is special, plays a decisive role in the process of their production: casting and marshmallow seeding machine |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13525 |
УДК: | 664.83/.84:663.16 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
osoblyvosti_tekhnolohichnoho_obladnannia.pdf | 621,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.