Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13525
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШибецький, Ігор Олександрович-
dc.contributor.authorShibetsky, Ihor-
dc.contributor.authorБалашова, Анна Олегівна-
dc.contributor.authorBalashova, Anna-
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.date.accessioned2025-02-07T10:31:39Z-
dc.date.available2025-02-07T10:31:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШибецький І.О. Особливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіру / І.О. Шибецький, А.І. Балашова, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 75–77.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13525-
dc.descriptionFor the production of high-quality and safe confectionery products, marmalade and marshmallow in the technological equipment, which is special, plays a decisive role in the process of their production: casting and marshmallow seeding machineuk_UA
dc.description.abstractДля виготовлення якісних та безпечних кондитерських виробів мармеладу та зефіру у технологічному процесі їх виготовлення відіграє вирішальну роль технологічне обладнання, яке є спеціальним: відливальна та зефіровідсаджувальна машиниuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпастило-мармеладні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectрastillo-marmalade confectioneryuk_UA
dc.subjectзефірuk_UA
dc.subjectmarshmallowsuk_UA
dc.subjectварильний котелuk_UA
dc.subjectboileruk_UA
dc.subjectвідливальна машинаuk_UA
dc.subjectcasting machineuk_UA
dc.subjectзефіровідсаджувальна машинаuk_UA
dc.subjectmarshmallow seeding machineuk_UA
dc.titleОсобливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіруuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of technological equipment for the production of marmalade and marshmallowuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.83/.84:663.16uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_tekhnolohichnoho_obladnannia.pdf621,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.