Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13525
Title: Особливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіру
Other Titles: Features of technological equipment for the production of marmalade and marshmallow
Authors: Шибецький, Ігор Олександрович
Shibetsky, Ihor
Балашова, Анна Олегівна
Balashova, Anna
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Keywords: пастило-мармеладні кондитерські вироби;рastillo-marmalade confectionery;зефір;marshmallows;варильний котел;boiler;відливальна машина;casting machine;зефіровідсаджувальна машина;marshmallow seeding machine
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Шибецький І.О. Особливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіру / І.О. Шибецький, А.І. Балашова, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 75–77.
Abstract: Для виготовлення якісних та безпечних кондитерських виробів мармеладу та зефіру у технологічному процесі їх виготовлення відіграє вирішальну роль технологічне обладнання, яке є спеціальним: відливальна та зефіровідсаджувальна машини
Description: For the production of high-quality and safe confectionery products, marmalade and marshmallow in the technological equipment, which is special, plays a decisive role in the process of their production: casting and marshmallow seeding machine
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13525
metadata.dc.identifier.udc: 664.83/.84:663.16
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
osoblyvosti_tekhnolohichnoho_obladnannia.pdf621,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.