Наукові публікації : [91] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 91
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесіСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2021Assessment of Acacia monofloral honeyLazarieva, Liudmyla; Лазарєва, Людмила Миколаївна; Postoienko, Volodymyr; Постоєнко, Володимир Олексійович; Antonenko, Petro; Антоненко, Петро Павлович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна; Pushkar, Tetyana; Пушкар, Тетяна Дмитрівна; Chernyuk, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Rozputnyi, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Korol, Alla; Король, Алла Петрівна; Herasymenko, Viktor; Герасименко, Віктор Юрійович
2021Вплив підгодівлі бджіл соєвим пептоном на їхню продуктивністьНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia
2022Вплив способів охолодження м’яса на показник рНКачан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2022Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використанняНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2022Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировиниЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia
2022Growth Intensity of Trichoderma Viride at Different Doses and Sources of Copper in the MediumМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Дудник, Олександр Кирилович; Dudnyk, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Rozputnyi, Oleksandr
2022Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів БілоцерківщиниМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2021Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia
2022Вплив підгодівлі бджіл глюкозно-фруктозним сиропом на кількість зібраної обніжкиНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2022Способи фальсифікації ікриНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2022Харчова цінність і якість охолодженої рибиНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2022Методи обробки молока-сировиниНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2022Переробка рибних відходів та їх застосуванняМерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2021Оцінка якості продукції бджільництваНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2021Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використанняБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2021Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССРСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2021Фактори впливу на бактеріальне забруднення молокаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2021Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловостіРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2020Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збиванняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 91