Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523
Назва: Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами
Інші назви: Canned fruit and vegetables enriched with biologically active substances
Автори: Павленко, Тетяна Олегівна
Pavlenko, Tetiana
Кінщак, Олена Михайлівна
Kinschak, Olena
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Ключові слова: плодоовочеві консерви;fruit and vegetable preserves;біологічно активні речовини;biologically active substances;вітамінний склад;vitamin composition;харчова цінність;nutritional value
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Павленко Т.О. Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами / Т.О. Павленко, О.М. Кінщак, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології:: матеріали Міжнар. наук.-прак. конф. магістрантів і молодих дослідників ( БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 92–93.
Короткий огляд (реферат): У роботі представлені результати досліджень, які проводилися з метою розробки плодоовочевих консервів з додаванням біологічно активних речовин для підвищення їхнього вітамінного складу та харчової цінності.
Опис: The work presents the results of research conducted for the purpose of development fruit and vegetable preserves with the addition of iologically active substances to increase their vitamin composition and nutritional value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523
УДК: 664.143.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
plodoovochevi_konservy.pdf834,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.