Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523
Title: Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами
Other Titles: Canned fruit and vegetables enriched with biologically active substances
Authors: Павленко, Тетяна Олегівна
Pavlenko, Tetiana
Кінщак, Олена Михайлівна
Kinschak, Olena
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Keywords: плодоовочеві консерви;fruit and vegetable preserves;біологічно активні речовини;biologically active substances;вітамінний склад;vitamin composition;харчова цінність;nutritional value
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Павленко Т.О. Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами / Т.О. Павленко, О.М. Кінщак, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології:: матеріали Міжнар. наук.-прак. конф. магістрантів і молодих дослідників ( БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 92–93.
Abstract: У роботі представлені результати досліджень, які проводилися з метою розробки плодоовочевих консервів з додаванням біологічно активних речовин для підвищення їхнього вітамінного складу та харчової цінності.
Description: The work presents the results of research conducted for the purpose of development fruit and vegetable preserves with the addition of iologically active substances to increase their vitamin composition and nutritional value.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523
metadata.dc.identifier.udc: 664.143.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
plodoovochevi_konservy.pdf834,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.