Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523
Title: | Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами |
Other Titles: | Canned fruit and vegetables enriched with biologically active substances |
Authors: | Павленко, Тетяна Олегівна Pavlenko, Tetiana Кінщак, Олена Михайлівна Kinschak, Olena Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna |
Keywords: | плодоовочеві консерви;fruit and vegetable preserves;біологічно активні речовини;biologically active substances;вітамінний склад;vitamin composition;харчова цінність;nutritional value |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Павленко Т.О. Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами / Т.О. Павленко, О.М. Кінщак, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології:: матеріали Міжнар. наук.-прак. конф. магістрантів і молодих дослідників ( БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 92–93. |
Abstract: | У роботі представлені результати досліджень, які проводилися з метою розробки плодоовочевих консервів з додаванням біологічно активних речовин для підвищення їхнього вітамінного складу та харчової цінності. |
Description: | The work presents the results of research conducted for the purpose of development fruit and vegetable preserves with the addition of iologically active substances to increase their vitamin composition and nutritional value. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.143.3 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
plodoovochevi_konservy.pdf | 834,32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.