Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавленко, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorPavlenko, Tetiana-
dc.contributor.authorКінщак, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorKinschak, Olena-
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.date.accessioned2025-02-07T10:28:03Z-
dc.date.available2025-02-07T10:28:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПавленко Т.О. Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами / Т.О. Павленко, О.М. Кінщак, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології:: матеріали Міжнар. наук.-прак. конф. магістрантів і молодих дослідників ( БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 92–93.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523-
dc.descriptionThe work presents the results of research conducted for the purpose of development fruit and vegetable preserves with the addition of iologically active substances to increase their vitamin composition and nutritional value.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі представлені результати досліджень, які проводилися з метою розробки плодоовочевих консервів з додаванням біологічно активних речовин для підвищення їхнього вітамінного складу та харчової цінності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectплодоовочеві консервиuk_UA
dc.subjectfruit and vegetable preservesuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectвітамінний складuk_UA
dc.subjectvitamin compositionuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.titleПлодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинамиuk_UA
dc.title.alternativeCanned fruit and vegetables enriched with biologically active substancesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.143.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
plodoovochevi_konservy.pdf834,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.