Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павленко, Тетяна Олегівна | - |
dc.contributor.author | Pavlenko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Кінщак, Олена Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Kinschak, Olena | - |
dc.contributor.author | Надточій, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Nadtochii, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-07T10:28:03Z | - |
dc.date.available | 2025-02-07T10:28:03Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Павленко Т.О. Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами / Т.О. Павленко, О.М. Кінщак, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології:: матеріали Міжнар. наук.-прак. конф. магістрантів і молодих дослідників ( БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 92–93. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13523 | - |
dc.description | The work presents the results of research conducted for the purpose of development fruit and vegetable preserves with the addition of iologically active substances to increase their vitamin composition and nutritional value. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі представлені результати досліджень, які проводилися з метою розробки плодоовочевих консервів з додаванням біологічно активних речовин для підвищення їхнього вітамінного складу та харчової цінності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | плодоовочеві консерви | uk_UA |
dc.subject | fruit and vegetable preserves | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | biologically active substances | uk_UA |
dc.subject | вітамінний склад | uk_UA |
dc.subject | vitamin composition | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.title | Плодоовочеві консерви, збагачені біологічно активними речовинами | uk_UA |
dc.title.alternative | Canned fruit and vegetables enriched with biologically active substances | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.143.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
plodoovochevi_konservy.pdf | 834,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.