Перегляд зібрання за групою - Автори Kalinina, Galina

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 19 із 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молокаВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Галай, Оксана Юріївна; Galay, Oksana; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2018Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканськихФедорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2017Вплив різних рівнів лізину в комбікормах на інкубаційні якостія яєць страусівМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2013Дослідження сухих десертних молочних сумішейГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Orsana; Пухляк, Анастасія Григорівна; Pukhliak, Anastasiya; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2021Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукціїЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey
2020Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавокЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2019Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2016Зміна властивостей сухих молочних продуктів за відновленняГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Пухляк, Анастасія Григорівна; Pukhliak, Anastasiya; Старовойтова, Алла Андріївна; Starovoytova, Alla
2020Использование микрозелени в технологии творожных продуктовЗагоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana
2021Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловостіРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2022Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2020Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породиРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2021Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2020Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2020Перспективи підвищення біологічної цінності майонезівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2013Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішейПухляк, Анастасія Григорівна; Pukhliak, Anastasiya; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2021Перспективы применения инулина в молочных продуктахКалинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila
2019Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2012Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальтуМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy