Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми profitability
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 20 із 57
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Improvement of the effectiveness of organic farming in Ukraine
Bazylevych, Viktor
;
Базилевич, Віктор Дмитрович
;
Kupalova, Galyna
;
Купалова, Галина Іванівна
;
Goncharenko, Nataliya
;
Гончаренко, Наталія Володимирівна
;
Murovana, Tetiana
;
Мурована, Тетяна Олександрівна
;
Grynchuk, Yulia
;
Гринчук, Юлія Сергіївна
2022
Аналіз технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів та шляхи її удосконалення у ФГ «Дарина» Могилів-Подільського району Вінницької області
Любченко, Василь Ігорович
;
Liubchenko, Vasyl
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока в ТДВ "Пологівське" Білоцерківського району Київської області
Левчишин, Андрій Миколайович
;
Levchyshyn, Andriy
2023-12
Аналіз та удосконалення технології вирощування молодняку ВРХ на м'ясо у СВК "Колос" та його переробку у ТОВ «Київський м'ясокомбінат»
Цокан, Вероніка Олександрівна
;
Tsokan, Veronika
2023
Аналіз та удосконалення технології молока пряженого в умовах ПрАТ «КАГМА»
Гобжила, Костянтин Генадійович
;
Hobzhyla, Konstiantyn
2024-05-28
Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Острійківське» Київської області з елементами його переробки у філії «БМК» компанії «Терра-фуд»
Фабінський, Роман Павлович
;
Fabinsky, Roman
2024-05-28
Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробка в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Київської області
Комар, Дар’я Вікторівна
;
Komar, Darya
2024-06-03
Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробки в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської області
Попов, Іван Сергійович
;
Popov, Ivan
2025
Аналіз технології виробництва м’яса свиней у ТОВ «МАРЛЕН-КД» та його переробки у ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань»» Кіровоградської області
Ільчук, Олександр Юрійович
;
Ilchuk, Olexandr
2024-05-27
Аналіз технології виробництва свинини в СТОВ «Довжик» Житомирської області та її переробки в ПП«Тетерів»
Литовченко, Сергій Анатолійович
;
Lytovchenko, Serhii
2025
Аналіз технології виробництва свинини в СТОВ «Хутори» та її переробки в ПП «Південний Буг» Вінницької області
Засуха, Назарій Миколайович
;
Zasukha, Nazarii
2024-05-27
Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «адамовка» Хмельницької області та її переробки в ПП «Горинь»
Дузь, Валентин Іванович
;
Duzʹ, Valentine
2025
Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Золотий колос» та її переробки в ПП «Ромашка» Черкаської області.
Загоруйко, Владислав Миколайович
;
Zagoruyko, Vladyslav
2024-12
Аналіз технології виробництва свинини та шляхи удосконалення в СФК «Україна» Кіровоградської області з елементами переробки продукції
Гончар, Владислав Віталійович
;
Gonchar, Vladyslav
2023-12
Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Денихівка» Київської області та її переробки в ПП «Тетіїв»
Моторна, Олександра Олексндрівна
;
Motorna, Oleksandra
2023-12
Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Решетилівка» Полтавської області та її переробки в ПП «Ворскла»
Юрчук, Юрій Володимирович
;
Yurchuk, Yurii
2024-12
Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Федорівка» та її переробки в ПП «Мурафа» Вінницької області
Марценюк, Анастасія Олександрівна
;
Martsenіuk, Anastasia
2023
Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ "Подолянка" Вінницької області та її переробки в ПП "СОБ"
Ігнатко, Богдан Васильович
;
Ihnatko, Bohdan
2023-12
Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Зелений Гай» Київської області та її переробки в ПП «Буки»
Портянко, Ярослав Сергійович
;
Portianko, Iaroslav
2024-05-21
Аналіз технології виробництва та переробки м'яса качок у ПСП «Когут» Чернігівської області
Липовець, Іван Володимирович
;
Lipovets, Ivan