Перегляд зібрання за групою - Теми profitability

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 57  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Improvement of the effectiveness of organic farming in UkraineBazylevych, Viktor; Базилевич, Віктор Дмитрович; Kupalova, Galyna; Купалова, Галина Іванівна; Goncharenko, Nataliya; Гончаренко, Наталія Володимирівна; Murovana, Tetiana; Мурована, Тетяна Олександрівна; Grynchuk, Yulia; Гринчук, Юлія Сергіївна
2022Аналіз технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів та шляхи її удосконалення у ФГ «Дарина» Могилів-Подільського району Вінницької областіЛюбченко, Василь Ігорович; Liubchenko, Vasyl
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока в ТДВ "Пологівське" Білоцерківського району Київської областіЛевчишин, Андрій Миколайович; Levchyshyn, Andriy
2023-12Аналіз та удосконалення технології вирощування молодняку ВРХ на м'ясо у СВК "Колос" та його переробку у ТОВ «Київський м'ясокомбінат»Цокан, Вероніка Олександрівна; Tsokan, Veronika
2023Аналіз та удосконалення технології молока пряженого в умовах ПрАТ «КАГМА»Гобжила, Костянтин Генадійович; Hobzhyla, Konstiantyn
2024-05-28Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Острійківське» Київської області з елементами його переробки у філії «БМК» компанії «Терра-фуд»Фабінський, Роман Павлович; Fabinsky, Roman
2024-05-28Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробка в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Київської областіКомар, Дар’я Вікторівна; Komar, Darya
2024-06-03Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробки в ПРаТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської областіПопов, Іван Сергійович; Popov, Ivan
2025Аналіз технології виробництва м’яса свиней у ТОВ «МАРЛЕН-КД» та його переробки у ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань»» Кіровоградської областіІльчук, Олександр Юрійович; Ilchuk, Olexandr
2024-05-27Аналіз технології виробництва свинини в СТОВ «Довжик» Житомирської області та її переробки в ПП«Тетерів»Литовченко, Сергій Анатолійович; Lytovchenko, Serhii
2025Аналіз технології виробництва свинини в СТОВ «Хутори» та її переробки в ПП «Південний Буг» Вінницької областіЗасуха, Назарій Миколайович; Zasukha, Nazarii
2024-05-27Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «адамовка» Хмельницької області та її переробки в ПП «Горинь»Дузь, Валентин Іванович; Duzʹ, Valentine
2025Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Золотий колос» та її переробки в ПП «Ромашка» Черкаської області.Загоруйко, Владислав Миколайович; Zagoruyko, Vladyslav
2024-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи удосконалення в СФК «Україна» Кіровоградської області з елементами переробки продукціїГончар, Владислав Віталійович; Gonchar, Vladyslav
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Денихівка» Київської області та її переробки в ПП «Тетіїв»Моторна, Олександра Олексндрівна; Motorna, Oleksandra
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Решетилівка» Полтавської області та її переробки в ПП «Ворскла»Юрчук, Юрій Володимирович; Yurchuk, Yurii
2024-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Федорівка» та її переробки в ПП «Мурафа» Вінницької областіМарценюк, Анастасія Олександрівна; Martsenіuk, Anastasia
2023Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ "Подолянка" Вінницької області та її переробки в ПП "СОБ"Ігнатко, Богдан Васильович; Ihnatko, Bohdan
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Зелений Гай» Київської області та її переробки в ПП «Буки»Портянко, Ярослав Сергійович; Portianko, Iaroslav
2024-05-21Аналіз технології виробництва та переробки м'яса качок у ПСП «Когут» Чернігівської областіЛиповець, Іван Володимирович; Lipovets, Ivan