Перегляд зібрання за групою - Теми fermentation

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 21  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-12-15Determining of the influence of reactor parameters on the uniformity of mixing substrate componentsGolub, Gennadii; Голуб, Геннадій Анатолійович; Tregub, Mykola; Трегуб, Микола Іларіонович; Нolubenko, Anna; Голубенко, Анна Анатоліївна; Tsyvenkova, Nataliya; Цивенкова, Наталія Миколаївна; Chuba, Viacheslav; Чуба, В’ячеслав Володимирович; Tereshchuk, Marina; Терещук, Марина Борисівна
2021-04-30Determining the thermal mode of bio-based raw materials composting process in a rotary-type chamberGolub, Gennadii; Голуб, Геннадій Анатолійович; Grabar, Ivan; Грабар, Іван Григорович; Derevyanko, Dmytro; Дерев’янко, Дмитро Аксентійович; Нolubenko, Anna; Голубенко, Анна Анатоліївна; Medvedskyi, Oleksandr; Медведський, Олександр Васильович; Chuba, Viacheslav; Чуба, В'ячеслав Володимирович; Solarov, Oleksandr; Соларьов, Олександр Олексійович; Bilko, Tamara; Білько, Тамара Олександрівна; Pavlenko, Maksym; Павленко, Максим Юрійович; Saienko, Anatolii; Саєнко, Анатолій Васильович
2021-04-30Investigation of substrate mixing process in rotating drum reactorGolub, Gennadii; Голуб, Геннадій Анатолійович; Tsyvenkova, Nataliya; Цивенкова, Наталія Миколаївна; Нolubenko, Anna; Голубенко, Анна Анатоліївна; Chuba, Viacheslav; Чуба, В’ячеслав Володимирович; Tereshchuk, Marina; Терещук, Марина Борисівна
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва продукції бджільництва та її переробки в умовах фермерського господарства Білоцерківського району Київської областіБабій, Тарас Миколайович; Babiy, Taras
2023Аналіз та удосконалення технології йогурту в ТОВ «ЖЛК-Україна» Київської областіБілошицька, Ольга Леонідівна; Biloshitska, Olga
2023Аналіз та удосконалення технології ферментованих молочних напоїв в умовах ТОВ «Оржицький молокозавод» Полтавської областіДоброва, Оксана Миколаївна; Dobrova, Oksana
2020Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»Гарастей, Леся Михайлівна; Harastey, Lesya
2023Вміст мікроелементів у соломі злакових і бобових за біотехнології її компостуванняМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Бабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii
2024Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2025Дослідження вмісту молочнокислих бактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Оптимізація біотехнології підготовки субстрату для вермикультури та встановлення ефективності її застосування в годівлі курчат-бройлерівОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna
2024Організація виробництва ацидофільного напоюМамзін, Ігор Миколайович; Mamzin, Ihor
2024Організація виробництва сметаниРоманченко, Андрій Сергійович; Romanchenko, Andrii
2024Організація технології зброджування сусла з крохмалевмісної сировиниКапшук, Максим Станіславович; Kapshuk, Maksym
2011Особливості біотехнологічного процесу виробництва субстрату для вирощування гливиГолуб, Геннадій Анатолійовия; Гайденко, Олег Миколайович; Кепко, Олег Ігорович; Golub, Gennadii; Haidenko, Oleg; Kepko, Oleg
2014Особливості ферментації молока кіз зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Lyudmila
2023Показники мікробіологічного складу посліду курчат-бройлерів із підстилкою за різного часу зберіганняКовтун, Павло Валерійович; Kovtun, Pavlo; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2010Технологічний процес виробництва субстрату для вирощування гливи методом ферментації в пастеризаційній камеріГолуб, Геннадій Анатолійовия; Абросімова, Галина Леонідівна; Гайденко, Олег Миколайович; Кепко, Олег Ігорович; Томащук, Анатолій Ігорович; Holub, Gennadii; Abrosimova, Halyna; Haidenko, Oleh; Kepko, Oleg; Tomashchuk, Anatolii
2023Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурамиЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasiya
2019Ферментированный напиток из козьего молока с цикориемГребельник, Оксана Петровна; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana