Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9680
Назва: Лабораторні дослідження морозостійкості черешні
Інші назви: Laboratory studies of frost resistance of cherries
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шох, Світлана Сергіївна
Shoh, Svitlana
Павліченко, Андрій Андрійович
Pavlichenko, Andriy
Ключові слова: черешня;sweet cherry;морозостійкість;frost resistance;проморожування;freezing
Дата публікації: жов-2023
Видавництво: The VII International Scientific and Practical Conference «Problematic questions of science and problems of development» Berlin, Germany
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А., Шох С.С., Павліченко А.А. Лабораторні дослідження морозостійкості черешні. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference. Berlin, Germany. Pp. 19-21.
Короткий огляд (реферат): Оцінка морозостійкості польовим методом потребує тривалого періоду, допоки не настане сувора зима і проявляться відмінності у стійкості рослин. Прискорити процес оцінки дозволяє лабораторний метод .
Опис: Evaluation of frost resistance by the field method requires a long period, until a severe winter comes and differences in plant resistance become apparent. The laboratory method allows to speed up the assessment process
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9680
ISBN: 9-789-46485-372-8
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cherry Promoroguvannia.pdf227,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.