Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9680
Назва: | Лабораторні дослідження морозостійкості черешні |
Інші назви: | Laboratory studies of frost resistance of cherries |
Автори: | Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia Шох, Світлана Сергіївна Shoh, Svitlana Павліченко, Андрій Андрійович Pavlichenko, Andriy |
Ключові слова: | черешня;sweet cherry;морозостійкість;frost resistance;проморожування;freezing |
Дата публікації: | жов-2023 |
Видавництво: | The VII International Scientific and Practical Conference «Problematic questions of science and problems of development» Berlin, Germany |
Бібліографічний опис: | Шубенко Л.А., Шох С.С., Павліченко А.А. Лабораторні дослідження морозостійкості черешні. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference. Berlin, Germany. Pp. 19-21. |
Короткий огляд (реферат): | Оцінка морозостійкості польовим методом потребує тривалого періоду, допоки не настане сувора зима і проявляться відмінності у стійкості рослин. Прискорити процес оцінки дозволяє лабораторний метод . |
Опис: | Evaluation of frost resistance by the field method requires a long period, until a severe winter comes and differences in plant resistance become apparent. The laboratory method allows to speed up the assessment process |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9680 |
ISBN: | 9-789-46485-372-8 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Cherry Promoroguvannia.pdf | 227,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.