Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9680
Title: Лабораторні дослідження морозостійкості черешні
Other Titles: Laboratory studies of frost resistance of cherries
Authors: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шох, Світлана Сергіївна
Shoh, Svitlana
Павліченко, Андрій Андрійович
Pavlichenko, Andriy
Keywords: черешня;sweet cherry;морозостійкість;frost resistance;проморожування;freezing
Issue Date: Oct-2023
Publisher: The VII International Scientific and Practical Conference «Problematic questions of science and problems of development» Berlin, Germany
Citation: Шубенко Л.А. Лабораторні дослідження морозостійкості черешні / Л.А. Шубенко, С.С. Шох, А.А. Павліченко // Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference. - Berlin, Germany, 2023. - P. 19-21.
Abstract: Оцінка морозостійкості польовим методом потребує тривалого періоду, допоки не настане сувора зима і проявляться відмінності у стійкості рослин. Прискорити процес оцінки дозволяє лабораторний метод .
Description: Evaluation of frost resistance by the field method requires a long period, until a severe winter comes and differences in plant resistance become apparent. The laboratory method allows to speed up the assessment process
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9680
ISBN: 9-789-46485-372-8
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cherry Promoroguvannia.pdf227,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.