Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.contributor.authorШох, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorShoh, Svitlana-
dc.contributor.authorПавліченко, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorPavlichenko, Andriy-
dc.date.accessioned2024-02-07T07:22:46Z-
dc.date.available2024-02-07T07:22:46Z-
dc.date.issued2023-10-
dc.identifier.citationШубенко Л.А., Шох С.С., Павліченко А.А. Лабораторні дослідження морозостійкості черешні. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference. Berlin, Germany. Pp. 19-21.uk_UA
dc.identifier.isbn9-789-46485-372-8-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9680-
dc.descriptionEvaluation of frost resistance by the field method requires a long period, until a severe winter comes and differences in plant resistance become apparent. The laboratory method allows to speed up the assessment processuk_UA
dc.description.abstractОцінка морозостійкості польовим методом потребує тривалого періоду, допоки не настане сувора зима і проявляться відмінності у стійкості рослин. Прискорити процес оцінки дозволяє лабораторний метод .uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherThe VII International Scientific and Practical Conference «Problematic questions of science and problems of development» Berlin, Germanyuk_UA
dc.subjectчерешняuk_UA
dc.subjectsweet cherryuk_UA
dc.subjectморозостійкістьuk_UA
dc.subjectfrost resistanceuk_UA
dc.subjectпроморожуванняuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.titleЛабораторні дослідження морозостійкості черешніuk_UA
dc.title.alternativeLaboratory studies of frost resistance of cherriesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cherry Promoroguvannia.pdf227,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.