Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8072
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.contributor.authorШох, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorShoh, Svetlana-
dc.contributor.authorМулярчук, Оксана Іванівна-
dc.contributor.authorMulyarchuk, Oksana-
dc.date.accessioned2022-12-19T16:40:02Z-
dc.date.available2022-12-19T16:40:02Z-
dc.date.issued2022-10-
dc.identifier.citationШубенко Л.А., Шох С.С., Мулярчук О.І. Якісні показники ягід сортів ожини в умовах Правобережного Лісостепу України / Міжн наук-прат. Конф «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». м. Біла Церква. 20.10.2022 р. С. 41-42uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8072-
dc.descriptionThe content of chemical elements in blackberry fruits of different varieties was studied. The dry level is set soluble substances, sugars and general acidity of berries. A tasting evaluation of the berries was conducted, as a result of which the Triple Crown (9.2 points) and Smutstem (8.9 points) varieties stood out, distinguished by their dessert taste and subtle aromauk_UA
dc.description.abstractДосліджено вміст хімічних елементів у плодах ожини різних сортів. Встановлено рівень сухих розчинних речовин, цукрів і загальної кислотності ягід. Проведено дегустаційну оцінку ягід в результаті якої виділилися сорти Тріпл краун (9,2 бала) та Смутстем (8,9 бала), що вирізнялися десертним смаком і тонким ароматом.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectожинаuk_UA
dc.subjectдегустаційна оцінкаuk_UA
dc.subjectмаса ягодиuk_UA
dc.subjectсухі розчинні речовиниuk_UA
dc.subjectцукриuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectзагальна кислотністьuk_UA
dc.subjectblackberryuk_UA
dc.subjecttasting evaluationuk_UA
dc.subjectmass of berriesuk_UA
dc.subjectdry soluble substancesuk_UA
dc.subjectsugarsuk_UA
dc.subjectsortuk_UA
dc.titleЯкісні показники ягід сортів ожини в умовах Правобережного Лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeQualitative indicators of berries of blackberry varieties in the conditions of the Right Bank Forest Steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc634.717uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Якісні показники ягід.pdf313,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.