Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8072
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубенко, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Shubenko, Lidiia | - |
dc.contributor.author | Шох, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Shoh, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Мулярчук, Оксана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Mulyarchuk, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-19T16:40:02Z | - |
dc.date.available | 2022-12-19T16:40:02Z | - |
dc.date.issued | 2022-10 | - |
dc.identifier.citation | Шубенко Л.А., Шох С.С., Мулярчук О.І. Якісні показники ягід сортів ожини в умовах Правобережного Лісостепу України / Міжн наук-прат. Конф «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». м. Біла Церква. 20.10.2022 р. С. 41-42 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8072 | - |
dc.description | The content of chemical elements in blackberry fruits of different varieties was studied. The dry level is set soluble substances, sugars and general acidity of berries. A tasting evaluation of the berries was conducted, as a result of which the Triple Crown (9.2 points) and Smutstem (8.9 points) varieties stood out, distinguished by their dessert taste and subtle aroma | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено вміст хімічних елементів у плодах ожини різних сортів. Встановлено рівень сухих розчинних речовин, цукрів і загальної кислотності ягід. Проведено дегустаційну оцінку ягід в результаті якої виділилися сорти Тріпл краун (9,2 бала) та Смутстем (8,9 бала), що вирізнялися десертним смаком і тонким ароматом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | ожина | uk_UA |
dc.subject | дегустаційна оцінка | uk_UA |
dc.subject | маса ягоди | uk_UA |
dc.subject | сухі розчинні речовини | uk_UA |
dc.subject | цукри | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | загальна кислотність | uk_UA |
dc.subject | blackberry | uk_UA |
dc.subject | tasting evaluation | uk_UA |
dc.subject | mass of berries | uk_UA |
dc.subject | dry soluble substances | uk_UA |
dc.subject | sugars | uk_UA |
dc.subject | sort | uk_UA |
dc.title | Якісні показники ягід сортів ожини в умовах Правобережного Лісостепу України | uk_UA |
dc.title.alternative | Qualitative indicators of berries of blackberry varieties in the conditions of the Right Bank Forest Steppe of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 634.717 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Якісні показники ягід.pdf | 313,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.