Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8072
Назва: | Якісні показники ягід сортів ожини в умовах Правобережного Лісостепу України |
Інші назви: | Qualitative indicators of berries of blackberry varieties in the conditions of the Right Bank Forest Steppe of Ukraine |
Автори: | Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia Шох, Світлана Сергіївна Shoh, Svetlana Мулярчук, Оксана Іванівна Mulyarchuk, Oksana |
Ключові слова: | ожина;дегустаційна оцінка;маса ягоди;сухі розчинні речовини;цукри;сорт;загальна кислотність;blackberry;tasting evaluation;mass of berries;dry soluble substances;sugars;sort |
Дата публікації: | жов-2022 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Шубенко Л.А., Шох С.С., Мулярчук О.І. Якісні показники ягід сортів ожини в умовах Правобережного Лісостепу України / Міжн наук-прат. Конф «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». м. Біла Церква. 20.10.2022 р. С. 41-42 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вміст хімічних елементів у плодах ожини різних сортів. Встановлено рівень сухих розчинних речовин, цукрів і загальної кислотності ягід. Проведено дегустаційну оцінку ягід в результаті якої виділилися сорти Тріпл краун (9,2 бала) та Смутстем (8,9 бала), що вирізнялися десертним смаком і тонким ароматом. |
Опис: | The content of chemical elements in blackberry fruits of different varieties was studied. The dry level is set soluble substances, sugars and general acidity of berries. A tasting evaluation of the berries was conducted, as a result of which the Triple Crown (9.2 points) and Smutstem (8.9 points) varieties stood out, distinguished by their dessert taste and subtle aroma |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8072 |
УДК: | 634.717 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Якісні показники ягід.pdf | 313,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.