Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8065
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Надточій, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Nadtochii, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-19T15:44:07Z | - |
dc.date.available | 2022-12-19T15:44:07Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Надточій В. М. Методи обробки молока-сировини / В. М. Надточій //Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 18-20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8065 | - |
dc.description | The quality of dairy raw materials, in particular its microbiological indicators, is one of the determining factors of the safety and quality of dairy products. The work evaluates the effectiveness of traditional and modern methods of improving the microbiological characteristics of milk raw materials. | uk_UA |
dc.description.abstract | Якість молочної сировини, зокрема її мікробіологічні показники, є одним із визначальних факторів безпечності та якості молочних продуктів. У роботі дано оцінку ефективності використання традиційних і сучасних методів поліпшення мікробіологічних характеристик молочної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | молоко-сировина | uk_UA |
dc.subject | бактеріальне забруднення молока | uk_UA |
dc.subject | теплова обробка молока | uk_UA |
dc.subject | мембранні методи обробки | uk_UA |
dc.subject | пастеризація молока | uk_UA |
dc.subject | raw milk | uk_UA |
dc.subject | bacterial contamination of milk | uk_UA |
dc.subject | heat treatment of milk | uk_UA |
dc.subject | pasteurization of milk | uk_UA |
dc.subject | membrane processing methods | uk_UA |
dc.title | Методи обробки молока-сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Methods of processing raw milk | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.131/.138 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metody_obrobky.pdf | 1,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.