Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8065
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.date.accessioned2022-12-19T15:44:07Z-
dc.date.available2022-12-19T15:44:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНадточій В. М. Методи обробки молока-сировини / В. М. Надточій //Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 18-20.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8065-
dc.descriptionThe quality of dairy raw materials, in particular its microbiological indicators, is one of the determining factors of the safety and quality of dairy products. The work evaluates the effectiveness of traditional and modern methods of improving the microbiological characteristics of milk raw materials.uk_UA
dc.description.abstractЯкість молочної сировини, зокрема її мікробіологічні показники, є одним із визначальних факторів безпечності та якості молочних продуктів. У роботі дано оцінку ефективності використання традиційних і сучасних методів поліпшення мікробіологічних характеристик молочної сировини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectбактеріальне забруднення молокаuk_UA
dc.subjectтеплова обробка молокаuk_UA
dc.subjectмембранні методи обробкиuk_UA
dc.subjectпастеризація молокаuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectbacterial contamination of milkuk_UA
dc.subjectheat treatment of milkuk_UA
dc.subjectpasteurization of milkuk_UA
dc.subjectmembrane processing methodsuk_UA
dc.titleМетоди обробки молока-сировиниuk_UA
dc.title.alternativeMethods of processing raw milkuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.131/.138uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metody_obrobky.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.