Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8065
Title: Методи обробки молока-сировини
Other Titles: Methods of processing raw milk
Authors: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Keywords: молоко-сировина;бактеріальне забруднення молока;теплова обробка молока;мембранні методи обробки;пастеризація молока;raw milk;bacterial contamination of milk;heat treatment of milk;pasteurization of milk;membrane processing methods
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Надточій В. М. Методи обробки молока-сировини / В. М. Надточій //Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 18-20.
Abstract: Якість молочної сировини, зокрема її мікробіологічні показники, є одним із визначальних факторів безпечності та якості молочних продуктів. У роботі дано оцінку ефективності використання традиційних і сучасних методів поліпшення мікробіологічних характеристик молочної сировини.
Description: The quality of dairy raw materials, in particular its microbiological indicators, is one of the determining factors of the safety and quality of dairy products. The work evaluates the effectiveness of traditional and modern methods of improving the microbiological characteristics of milk raw materials.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8065
metadata.dc.identifier.udc: 637.131/.138
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metody_obrobky.pdf1,25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.