Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol'-Bezpala, Lesya-
dc.contributor.authorБезпалий, Іван Федорович-
dc.contributor.authorBezpalyi, Ivan-
dc.date.accessioned2022-06-29T10:39:42Z-
dc.date.available2022-06-29T10:39:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л.П. Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини / Л. П. Король-Безпала, І. Ф. Безпалий // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мукачівський державний університет, 5 квітня 2022 р.) .- Мукачево, 2022 .- С. 25-27.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7781-
dc.descriptionAll foods should contain a large amount of nutrients substances that the body needs to maintain life, development and health man.They must be in sufficient quantity to ensure good performance organism. The required number of components include carbohydrates, fats, protein, minerals, vitamins and other biologically active substances. One of the products that is necessary for the physiological development of the body is representatives of nuts. The nutritional properties of nuts are not yet fully disclosed, but their used in food as well as in industrial production. For production confectionery, oil, various cosmetology, emulsion preparation and medicine.uk_UA
dc.description.abstractВсі харчові продукти в своєму складі мають містити велику кількість поживних речовин, які потрібні організму для підтримання життєдіяльності, розвитку та здоров’я людини. Вони мають бути в належній кількість, щоб забезпечити добру дію організму. До необхідної кількості компонентів належать вуглеводи, жири, протеїн, мінеральні речовини, вітаміни та інші біологічно активні речовини. Одним із продуктів, який необхідний для фізіологічного розвитку організму, є представники горіхоплідних. Поживні властивості горіхів ще не зовсім розкриті, але їх використовують у харчуванні, а також у промисловому виробництві. Для виробництва кондитерських виробів, олії, різної косметології, приготуванні емульсій та медицині.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk_UA
dc.subjectарахісuk_UA
dc.subjectпоживна цінністьuk_UA
dc.subjectклітковинаuk_UA
dc.subjectзолаuk_UA
dc.subjectвологаuk_UA
dc.subjectжирuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectpeanutuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectcelluloseuk_UA
dc.subjectashuk_UA
dc.subjectmoistureuk_UA
dc.subjectfatuk_UA
dc.subjectwhiteuk_UA
dc.subjectcarbohydratesuk_UA
dc.titleПоживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщиниuk_UA
dc.title.alternativeThe nutritional value of roasted peanuts used in hotel and restaurant complexes of Kyiv regionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc665.325.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pozhyvnist_arakhisu.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.