Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7781
Title: Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини
Other Titles: The nutritional value of roasted peanuts used in hotel and restaurant complexes of Kyiv region
Authors: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol'-Bezpala, Lesya
Безпалий, Іван Федорович
Bezpalyi, Ivan
Keywords: арахіс;поживна цінність;клітковина;зола;волога;жир;білок;вуглеводи;peanut;nutritional value;cellulose;ash;moisture;fat;white;carbohydrates
Issue Date: 2022
Publisher: Мукачівський державний університет
Citation: Король-Безпала Л.П. Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини / Л. П. Король-Безпала, І. Ф. Безпалий // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мукачівський державний університет, 5 квітня 2022 р.) .- Мукачево, 2022 .- С. 25-27.
Abstract: Всі харчові продукти в своєму складі мають містити велику кількість поживних речовин, які потрібні організму для підтримання життєдіяльності, розвитку та здоров’я людини. Вони мають бути в належній кількість, щоб забезпечити добру дію організму. До необхідної кількості компонентів належать вуглеводи, жири, протеїн, мінеральні речовини, вітаміни та інші біологічно активні речовини. Одним із продуктів, який необхідний для фізіологічного розвитку організму, є представники горіхоплідних. Поживні властивості горіхів ще не зовсім розкриті, але їх використовують у харчуванні, а також у промисловому виробництві. Для виробництва кондитерських виробів, олії, різної косметології, приготуванні емульсій та медицині.
Description: All foods should contain a large amount of nutrients substances that the body needs to maintain life, development and health man.They must be in sufficient quantity to ensure good performance organism. The required number of components include carbohydrates, fats, protein, minerals, vitamins and other biologically active substances. One of the products that is necessary for the physiological development of the body is representatives of nuts. The nutritional properties of nuts are not yet fully disclosed, but their used in food as well as in industrial production. For production confectionery, oil, various cosmetology, emulsion preparation and medicine.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7781
metadata.dc.identifier.udc: 665.325.2
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pozhyvnist_arakhisu.pdf1,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.