Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7428
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Мігель, Єлизавета | - |
dc.contributor.author | Migel, Elizaveta | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-09T18:47:14Z | - |
dc.date.available | 2022-05-09T18:47:14Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами / Л. П. Загоруй, Є. І. Мігель // Topical issues of modern science, society and education: Proceedings of the 8th International scientific and practical conference (26-28 February 2022) .- Kharkiv, 2022 .- P.54–56. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-8219-85-6 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7428 | - |
dc.description | Consumer expectations for raw meat snacks and the competitiveness of this product in Bila Tserkva were studied. Sociological surveys were conducted among students of BNAU (70 people) aged 18 to 22 years. The survey found that 92% of respondents consume meat products on a daily basis. In addition, 37.25% of consumers said that the raw material for snacks should be pork, 29.1% - chicken and 18% - beef. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчено споживацькі очікуванння щодо сиров’ялених м’ясних снеків та конкурентоспроможність даного продукту в м. Біла Церква. Соціологічні опитування проводили між студентами БНАУ (70 чоловік) віком від 18 до 22 років. Під час опитування було встановлено, що 92 % респондентів споживають м’ясну продукцію щодня. Крім того, 37,25 % споживачів зазначили, що сировиною для снеків має бути свинина, 29,1% - курятина та 18% - яловичина. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | сиров’ялені м’ясні снеки | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники м’ясних снеків. | uk_UA |
dc.subject | raw meat snacks | uk_UA |
dc.subject | organoleptic characteristics of meat snacks | uk_UA |
dc.subject | сырые мясные снеки | uk_UA |
dc.subject | органолептические показатели мясных снеков | uk_UA |
dc.title | Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of consumption of meat snack products by students | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.52 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_spozhyvannia.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.