Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7428
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorМігель, Єлизавета-
dc.contributor.authorMigel, Elizaveta-
dc.date.accessioned2022-05-09T18:47:14Z-
dc.date.available2022-05-09T18:47:14Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами / Л. П. Загоруй, Є. І. Мігель // Topical issues of modern science, society and education: Proceedings of the 8th International scientific and practical conference (26-28 February 2022) .- Kharkiv, 2022 .- P.54–56.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-8219-85-6-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7428-
dc.descriptionConsumer expectations for raw meat snacks and the competitiveness of this product in Bila Tserkva were studied. Sociological surveys were conducted among students of BNAU (70 people) aged 18 to 22 years. The survey found that 92% of respondents consume meat products on a daily basis. In addition, 37.25% of consumers said that the raw material for snacks should be pork, 29.1% - chicken and 18% - beef.uk_UA
dc.description.abstractВивчено споживацькі очікуванння щодо сиров’ялених м’ясних снеків та конкурентоспроможність даного продукту в м. Біла Церква. Соціологічні опитування проводили між студентами БНАУ (70 чоловік) віком від 18 до 22 років. Під час опитування було встановлено, що 92 % респондентів споживають м’ясну продукцію щодня. Крім того, 37,25 % споживачів зазначили, що сировиною для снеків має бути свинина, 29,1% - курятина та 18% - яловичина.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсиров’ялені м’ясні снекиuk_UA
dc.subjectорганолептичні показники м’ясних снеків.uk_UA
dc.subjectraw meat snacksuk_UA
dc.subjectorganoleptic characteristics of meat snacksuk_UA
dc.subjectсырые мясные снекиuk_UA
dc.subjectорганолептические показатели мясных снековuk_UA
dc.titleАналіз споживання м'ясної снекової продукції студентамиuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of consumption of meat snack products by studentsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.52uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_spozhyvannia.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.