Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029
Назва: | Біохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амаранту |
Інші назви: | Biochemical parameters of quail egg yolk when feeding amaranth seeds |
Автори: | Пономаренко, Наталія Вікторівна Ponomarenko, Nataliia Поліщук, Віталій Миколайович Polishchuk, Vitalii Поліщук, Світлана Анатоліївна Polishchuk, Svitlana |
Ключові слова: | пероксидне окиснення ліпідів;антиоксидантна система;жовток яєць;амарант;перепела;lipid peroxidation;antioxidant system;egg yolk;amaranth;quail |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Пономаренко Н. В. Біохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амаранту / Н. В. Пономаренко, В. М. Поліщук, С. А. Поліщук // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 30-32. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено склад ліпідів, процеси їх пероксидного окиснення у жовтку яєць перепелів за годівлі амарантом та встановлено підвищення активності ферментів антиоксидантного захисту і зниження продуктів ліпопероксидації. |
Опис: | A study of the composition of lipids, peroxidation processes in the yolk of quail eggs when fed amaranth and found an increase in the activity of antioxidant enzymes and a decrease in lipoperoxidation products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029 |
УДК: | 577.115:639.12 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biokhimich_pokaznyky.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.