Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029
Title: Біохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амаранту
Other Titles: Biochemical parameters of quail egg yolk when feeding amaranth seeds
Authors: Пономаренко, Наталія Вікторівна
Ponomarenko, Nataliia
Поліщук, Віталій Миколайович
Polishchuk, Vitalii
Поліщук, Світлана Анатоліївна
Polishchuk, Svitlana
Keywords: пероксидне окиснення ліпідів;антиоксидантна система;жовток яєць;амарант;перепела;lipid peroxidation;antioxidant system;egg yolk;amaranth;quail
Issue Date: 2021
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Пономаренко Н. В. Біохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амаранту / Н. В. Пономаренко, В. М. Поліщук, С. А. Поліщук // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 30-32.
Abstract: Досліджено склад ліпідів, процеси їх пероксидного окиснення у жовтку яєць перепелів за годівлі амарантом та встановлено підвищення активності ферментів антиоксидантного захисту і зниження продуктів ліпопероксидації.
Description: A study of the composition of lipids, peroxidation processes in the yolk of quail eggs when fed amaranth and found an increase in the activity of antioxidant enzymes and a decrease in lipoperoxidation products.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029
metadata.dc.identifier.udc: 577.115:639.12
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Biokhimich_pokaznyky.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.