Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029
Назва: Біохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амаранту
Інші назви: Biochemical parameters of quail egg yolk when feeding amaranth seeds
Автори: Пономаренко, Наталія Вікторівна
Ponomarenko, Nataliia
Поліщук, Віталій Миколайович
Polishchuk, Vitalii
Поліщук, Світлана Анатоліївна
Polishchuk, Svitlana
Ключові слова: пероксидне окиснення ліпідів;антиоксидантна система;жовток яєць;амарант;перепела;lipid peroxidation;antioxidant system;egg yolk;amaranth;quail
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Пономаренко Н. В. Біохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амаранту / Н. В. Пономаренко, В. М. Поліщук, С. А. Поліщук // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 30-32.
Короткий огляд (реферат): Досліджено склад ліпідів, процеси їх пероксидного окиснення у жовтку яєць перепелів за годівлі амарантом та встановлено підвищення активності ферментів антиоксидантного захисту і зниження продуктів ліпопероксидації.
Опис: A study of the composition of lipids, peroxidation processes in the yolk of quail eggs when fed amaranth and found an increase in the activity of antioxidant enzymes and a decrease in lipoperoxidation products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029
УДК: 577.115:639.12
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biokhimich_pokaznyky.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.