Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пономаренко, Наталія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Ponomarenko, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Віталій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Polishchuk, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Світлана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Polishchuk, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-02T16:05:59Z | - |
dc.date.available | 2021-12-02T16:05:59Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пономаренко Н. В. Біохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амаранту / Н. В. Пономаренко, В. М. Поліщук, С. А. Поліщук // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 30-32. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029 | - |
dc.description | A study of the composition of lipids, peroxidation processes in the yolk of quail eggs when fed amaranth and found an increase in the activity of antioxidant enzymes and a decrease in lipoperoxidation products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено склад ліпідів, процеси їх пероксидного окиснення у жовтку яєць перепелів за годівлі амарантом та встановлено підвищення активності ферментів антиоксидантного захисту і зниження продуктів ліпопероксидації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | пероксидне окиснення ліпідів | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантна система | uk_UA |
dc.subject | жовток яєць | uk_UA |
dc.subject | амарант | uk_UA |
dc.subject | перепела | uk_UA |
dc.subject | lipid peroxidation | uk_UA |
dc.subject | antioxidant system | uk_UA |
dc.subject | egg yolk | uk_UA |
dc.subject | amaranth | uk_UA |
dc.subject | quail | uk_UA |
dc.title | Біохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амаранту | uk_UA |
dc.title.alternative | Biochemical parameters of quail egg yolk when feeding amaranth seeds | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 577.115:639.12 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biokhimich_pokaznyky.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.