Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПономаренко, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorPonomarenko, Nataliia-
dc.contributor.authorПоліщук, Віталій Миколайович-
dc.contributor.authorPolishchuk, Vitalii-
dc.contributor.authorПоліщук, Світлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorPolishchuk, Svitlana-
dc.date.accessioned2021-12-02T16:05:59Z-
dc.date.available2021-12-02T16:05:59Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПономаренко Н. В. Біохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амаранту / Н. В. Пономаренко, В. М. Поліщук, С. А. Поліщук // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 30-32.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7029-
dc.descriptionA study of the composition of lipids, peroxidation processes in the yolk of quail eggs when fed amaranth and found an increase in the activity of antioxidant enzymes and a decrease in lipoperoxidation products.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено склад ліпідів, процеси їх пероксидного окиснення у жовтку яєць перепелів за годівлі амарантом та встановлено підвищення активності ферментів антиоксидантного захисту і зниження продуктів ліпопероксидації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectпероксидне окиснення ліпідівuk_UA
dc.subjectантиоксидантна системаuk_UA
dc.subjectжовток яєцьuk_UA
dc.subjectамарантuk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.subjectlipid peroxidationuk_UA
dc.subjectantioxidant systemuk_UA
dc.subjectegg yolkuk_UA
dc.subjectamaranthuk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.titleБіохімічні показники жовтка яєць перепелів за годівлі насінням амарантуuk_UA
dc.title.alternativeBiochemical parameters of quail egg yolk when feeding amaranth seedsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc577.115:639.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biokhimich_pokaznyky.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.