Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 21.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»Василенко, Дмитро Миколайович; Vasylenko, Dmytro
2023Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»Дудка, Валерія Олександрівна; Dudka, Valeriia
2023Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»Коломієць, Ілона Олегівна; Kolomiiets, Ilona
2023Оцінка та удосконалення технології домашніх ковбасКовтун, Ірина Валеріївна; Kovtun, Iryna
2023Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської областіМалина, Роман Миколайович; Malyna, Roman
2023Вивчення та покращення технології сосисокМартиненко, Інна Олександрівна; Martynenko, Inna
2023Аналіз та удосконалення технології пресованих хлібопекарських дріжджів в умовах ПрАТ «Компанії Ензим»Ненько, Сергій Олександрович; Nenko, Serhii
2023Аналіз та удосконалення технології розсільних сирів в умовах ТОВ «Аверса-Вінниця»Саченко, Вероніка Олександрівна; Sachenko, Veronika
2024Організація технологічних процесів локшини швидкого приготуванняГоробець, Андрій Олегович; Horobets, Andrii
2024Організація технології сосисок з сиромБуценко, Роман Сергійович; Butsenko, Roman