Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 27.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Удосконалення механізмів управління конкурентоспроможністю продукції (на матеріалах ТОВ «Чечельницький молокозавод»)
Соболь, Євгеній Миколайович
;
Sobol, Yevgenij
2020
Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області
Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
;
Afanasieva, Oksana
2020
Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області
Савченко, Юлія Іванівна
;
Savchenko, Yuliia
2020
Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Фелоненко, Павло Олегович
;
Felonenko, Pavlo
2023
Запровадження системи логістичного управління на підприємстві (за матеріалами ТОВ «КЗН «Росинка»)
Носов, Анатолій Володимирович
;
Nosov, Anatoliy
2023
Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»
Василенко, Дмитро Миколайович
;
Vasylenko, Dmytro
2023
Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»
Дудка, Валерія Олександрівна
;
Dudka, Valeriia
2023
Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»
Коломієць, Ілона Олегівна
;
Kolomiiets, Ilona
2023
Оцінка та удосконалення технології домашніх ковбас
Ковтун, Ірина Валеріївна
;
Kovtun, Iryna
2023
Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської області
Малина, Роман Миколайович
;
Malyna, Roman
Перегляд
Автор
1
Afanasieva, Oksana
1
Baturina, Valeriia
1
Chernyuk, Tatyana
1
Dembitskyi, Vladyslav
1
Dudka, Valeriia
1
Felonenko, Pavlo
1
Golub, Vladyslav
1
Gulidov, Oleksandr
1
Horobets, Andrii
1
Hranatiuk, Viacheslav
.
далі >
Тема
26
raw materials
17
organoleptic indicators
17
продуктовий розрахунок
16
органолептичні показники
12
food calculation
6
technology
6
технологія
5
product calculation
5
technological process
5
технологічний процес
.
далі >
за датою випуску
12
2024
11
2023
3
2020
1
2019
Has File(s)
27
true
Тип матеріалу
27
Кваліфікаційні роботи